Champagnetoren huren in Leudal

Een champagnetoren huren in Leudal? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw feest. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Leudal

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Leudal wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Leudal

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Leudal? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home