Home » Champagnetoren huren in Leusden

Champagnetoren huren in Leusden

Wil je ook een champagnetoren huren in Leusden? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Leusden?

Wil je ook een champagnetoren huren in Leusden? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Verder zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Leusden

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Leusden? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Leusden Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home