Champagnetoren huren in Limburg

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Limburg? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Limburg

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Limburg wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Ook zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Limburg

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home