Home » Champagnetoren huren in Lingewaal

Champagnetoren huren in Lingewaal

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Lingewaal? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardag, personeelsfeest of ander event? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Lingewaal?

Wil je ook een champagnetoren huren in Lingewaal? Dan zijn er uiteenlopende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er hartstikke vakkundig uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feest neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Lingewaal

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Lingewaal? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Lingewaal of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home