Champagnetoren huren in Lingewaard

Wil je ook een champagnetoren huren in Lingewaard? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Lingewaard

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Lingewaard wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Lingewaard

Waar de toren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Lingewaard? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Lingewaard of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home