Champagnetoren huren in Lisse

Een champagnetoren huren in Lisse? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje bubbels is een echte toevoeging voor jouw feest. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Lisse?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Lisse wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er super vakkundig uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Lisse

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Lisse Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home