Champagnetoren huren in Littenseradiel

Een champagnetoren huren in Littenseradiel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er gauw een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Littenseradiel?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Littenseradiel wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Ook zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Littenseradiel

Waar de toren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home