Home » Champagnetoren huren in Lochem

Champagnetoren huren in Lochem

Wil je ook een champagnetoren huren in Lochem? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Lochem?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Lochem wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een prachtige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Lochem

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Lochem? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Lochem? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home