Home » Champagnetoren huren in Loon op Zand

Champagnetoren huren in Loon op Zand

Een champagnetoren huren in Loon op Zand? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Loon op Zand

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Loon op Zand wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Loon op Zand

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Loon op Zand? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home