Champagnetoren huren in Lopik

Wil je ook een champagnetoren huren in Lopik? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit zeker vieren. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw evenement. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Keuzes champagnetoren huren in Lopik

Wil je ook een champagnetoren huren in Lopik? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Lopik

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Lopik? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Lopik? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home