Champagnetoren huren in Loppersum

Een champagnetoren huren in Loppersum? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Staat er binnenkort een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement op de agenda? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog leuker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Loppersum

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Loppersum wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het gelijk duidelijk wie het event organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Loppersum

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Loppersum? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home