Champagnetoren huren in Losser

Wil je ook een champagnetoren huren in Losser? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan moet je dit goed vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog leuker. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Losser?

Wil je ook een champagnetoren huren in Losser? Dan zijn er diverse opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Losser

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Losser? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home