Home » Champagnetoren huren in Maasgouw

Champagnetoren huren in Maasgouw

Een champagnetoren huren in Maasgouw? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event op de planning? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw feestje. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Maasgouw

Wil je ook een champagnetoren huren in Maasgouw? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de toren er super professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Maasgouw

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Maasgouw? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home