Champagnetoren huren in Maassluis

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Maassluis? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Maassluis?

Wil je ook een champagnetoren huren in Maassluis? Dan zijn er uiteenlopende opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Maassluis

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Maassluis? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home