Champagnetoren huren in Maastricht

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Maastricht? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje champagne is een ware aanrader voor jouw feestje. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Maastricht

Wil je ook een champagnetoren huren in Maastricht? Dan zijn er diverse opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Daarnaast zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Maastricht

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Maastricht Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home