Champagnetoren huren in Marum

Een champagnetoren huren in Marum? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de planning? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne is een ware toevoeging voor jouw event. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Marum?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Marum wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een prachtige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Marum

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke indruk op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Marum Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home