Home » Champagnetoren huren in Medemblik

Champagnetoren huren in Medemblik

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Medemblik? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feest.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Medemblik

Wil je ook een champagnetoren huren in Medemblik? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens overal neerzetten. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Medemblik

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Medemblik of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home