Champagnetoren huren in Meerssen

Een champagnetoren huren in Meerssen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit flink vieren. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw feestje. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Meerssen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Meerssen? Dan zijn er verschillende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een mooie toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Tevens zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Meerssen

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Meerssen Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home