Champagnetoren huren in Meierijstad

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Meierijstad? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Meierijstad

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Meierijstad wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Meierijstad

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Meierijstad Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home