Champagnetoren huren in Menameradiel

Een champagnetoren huren in Menameradiel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Keuzes champagnetoren huren in Menameradiel

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Menameradiel wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Menameradiel

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Menameradiel? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Menameradiel Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home