Champagnetoren huren in Menterwolde

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Menterwolde? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Menterwolde?

Wil je ook een champagnetoren huren in Menterwolde? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Daarnaast zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Menterwolde

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Menterwolde Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home