Home » Champagnetoren huren in Meppel

Champagnetoren huren in Meppel

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Meppel? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er spoedig een verjaardag, jubileum of ander feest op de agenda? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Meppel

Wil je ook een champagnetoren huren in Meppel? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Meppel

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Meppel Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home