Champagnetoren huren in Middelburg

Een champagnetoren huren in Middelburg? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Een verjaardag, personeelsfeest of ander feest? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels is een ware toevoeging voor jouw evenement. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Middelburg?

Wil je ook een champagnetoren huren in Middelburg? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Middelburg

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Middelburg? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home