Champagnetoren huren in Midden-Delfland

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Midden-Delfland? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er gauw een verjaardag, personeelsfeest of ander event op de planning? Dan moet je dit flink vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Midden-Delfland?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Midden-Delfland wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Midden-Delfland

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Midden-Delfland Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home