Home » Champagnetoren huren in Midden-Drenthe

Champagnetoren huren in Midden-Drenthe

Een champagnetoren huren in Midden-Drenthe? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw evenement.

Keuzes champagnetoren huren in Midden-Drenthe

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Midden-Drenthe wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een bepaalde kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de torens overal neerzetten. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Midden-Drenthe

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Midden-Drenthe? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Midden-Drenthe? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home