Home » Champagnetoren huren in Mill en Sint Hubert

Champagnetoren huren in Mill en Sint Hubert

Wil je ook een champagnetoren huren in Mill en Sint Hubert? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Mill en Sint Hubert

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Mill en Sint Hubert wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het direct duidelijk wie het event organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Mill en Sint Hubert

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Mill en Sint Hubert? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Mill en Sint Hubert of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home