Home » Champagnetoren huren in Moerdijk

Champagnetoren huren in Moerdijk

Een champagnetoren huren in Moerdijk? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Moerdijk

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Moerdijk wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Daarnaast zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Moerdijk

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Moerdijk? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home