Home » Champagnetoren huren in Molenwaard

Champagnetoren huren in Molenwaard

Een champagnetoren huren in Molenwaard? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Molenwaard

Wil je ook een champagnetoren huren in Molenwaard? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Molenwaard

Waar de toren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Molenwaard Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home