Champagnetoren huren in Montferland

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Montferland? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw event.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Montferland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Montferland? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het event organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Verder zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Montferland

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Montferland? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Montferland of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home