Champagnetoren huren in Montfoort

Een champagnetoren huren in Montfoort? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er gauw een verjaardag, huwelijk of ander evenement op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Montfoort?

Wil je ook een champagnetoren huren in Montfoort? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne open te maken. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Montfoort

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Montfoort Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home