Champagnetoren huren in Mook en Middelaar

Wil je ook een champagnetoren huren in Mook en Middelaar? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, huwelijk of ander feest? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glas champagne maak je jouw evenement nog leuker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Keuzes champagnetoren huren in Mook en Middelaar

Wil je ook een champagnetoren huren in Mook en Middelaar? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Mook en Middelaar

Kies voor een toren en maak een super impressie op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Mook en Middelaar of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home