Home » Champagnetoren huren in Neder-Betuwe

Champagnetoren huren in Neder-Betuwe

Een champagnetoren huren in Neder-Betuwe? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Neder-Betuwe?

Wil je ook een champagnetoren huren in Neder-Betuwe? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Neder-Betuwe

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Neder-Betuwe of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home