Home » Champagnetoren huren in Nederweert

Champagnetoren huren in Nederweert

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Nederweert? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een ware toevoeging voor jouw event. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Nederweert?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Nederweert wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Nederweert

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Nederweert of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home