Champagnetoren huren in Neerijnen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Neerijnen? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Neerijnen?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Neerijnen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er hartstikke vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Neerijnen

Kies voor een toren en maak een super impressie op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Neerijnen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home