Home » Champagnetoren huren in Nieuwegein

Champagnetoren huren in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Nieuwegein? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je over een tijdje een verjaardag, jubileum of ander evenement? Dan moet je dit flink vieren. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Nieuwegein?

Wil je ook een champagnetoren huren in Nieuwegein? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er super vakkundig uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Bovendien zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Nieuwegein

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Nieuwegein Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home