Home » Champagnetoren huren in Nieuwkoop

Champagnetoren huren in Nieuwkoop

Wil je ook een champagnetoren huren in Nieuwkoop? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Maak indruk op de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Nieuwkoop

Wil je ook een champagnetoren huren in Nieuwkoop? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het direct duidelijk wie het feest organiseert.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Nieuwkoop

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Nieuwkoop? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Nieuwkoop of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home