Champagnetoren huren in Nijkerk

Wil je ook een champagnetoren huren in Nijkerk? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er spoedig een verjaardag, huwelijk of ander event op de agenda? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Nijkerk?

Wil je ook een champagnetoren huren in Nijkerk? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Nijkerk

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Nijkerk Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home