Champagnetoren huren in Nijmegen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Nijmegen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glas champagne maak je jouw evenement nog specialer. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Nijmegen

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Nijmegen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Nijmegen

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Nijmegen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home