Champagnetoren huren in Nissewaard

Een champagnetoren huren in Nissewaard? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne is een ware toevoeging voor jouw event. Maak indruk op de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Nissewaard?

Wil je ook een champagnetoren huren in Nissewaard? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest regelen in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Nissewaard

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Nissewaard? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Nissewaard of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home