Champagnetoren huren in Noord-Beveland

Een champagnetoren huren in Noord-Beveland? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw feest. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Noord-Beveland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Noord-Beveland? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er erg vakkundig uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Noord-Beveland

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Noord-Beveland? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home