Home » Champagnetoren huren in Noord-Brabant

Champagnetoren huren in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Noord-Brabant? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje champagne maak je jouw event nog leuker. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Noord-Brabant

Wil je ook een champagnetoren huren in Noord-Brabant? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de toren er hartstikke professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Ook zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Noord-Brabant

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Noord-Brabant? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Noord-Brabant? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home