Home » Champagnetoren huren in Noord-Holland

Champagnetoren huren in Noord-Holland

Wil je ook een champagnetoren huren in Noord-Holland? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Noord-Holland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Noord-Holland? Dan zijn er uiteenlopende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een prachtige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Oftewel: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Noord-Holland

Een toren is een ware blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Noord-Holland of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home