Champagnetoren huren in Noordenveld

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Noordenveld? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event? Pak dan zeker uit. Een glas champagne is een echte aanrader voor jouw event. Imponeer de gasten en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Noordenveld

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Noordenveld wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Noordenveld

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Noordenveld Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home