Home » Champagnetoren huren in Noordoostpolder

Champagnetoren huren in Noordoostpolder

Wil je ook een champagnetoren huren in Noordoostpolder? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit flink vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Noordoostpolder

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Noordoostpolder wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Noordoostpolder

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Noordoostpolder? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home