Champagnetoren huren in Noordwijk

Een champagnetoren huren in Noordwijk? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Heb je binnenkort een verjaardag, jubileum of ander feest? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw event nog leuker. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Noordwijk?

Wil je ook een champagnetoren huren in Noordwijk? Dan zijn er uiteenlopende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Noordwijk

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Noordwijk? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home