Home » Champagnetoren huren in Noordwijkerhout

Champagnetoren huren in Noordwijkerhout

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Noordwijkerhout? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje champagne is een ware aanrader voor jouw feestje. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw event.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Noordwijkerhout?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Noordwijkerhout wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het event organiseert.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Noordwijkerhout

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Noordwijkerhout of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home