Champagnetoren huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Een champagnetoren huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander feest op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas bubbels maak je jouw feestje nog leuker. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Wil je ook een champagnetoren huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home