Champagnetoren huren in Nunspeet

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Nunspeet? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw event.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Nunspeet

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Nunspeet wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Bovendien zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Nunspeet

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Nunspeet of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home