Home » Champagnetoren huren in Nuth

Champagnetoren huren in Nuth

Wil je ook een champagnetoren huren in Nuth? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne is een echte toevoeging voor jouw event. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw event.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Nuth?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Nuth wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het event organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Nuth

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Nuth? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Nuth? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home