Home » Champagnetoren huren in Oegstgeest

Champagnetoren huren in Oegstgeest

Wil je ook een champagnetoren huren in Oegstgeest? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw feest. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw event.

Keuzes champagnetoren huren in Oegstgeest

Wil je ook een champagnetoren huren in Oegstgeest? Dan zijn er veel opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het direct duidelijk wie het event organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Oegstgeest

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Oegstgeest Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home